Honda akord u sportskom pakovanju

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Honda akord" u sportskom pakovanju

Na Salonu automobila u Detroitu veliku pažnju privukao je Hondin koncept "akorda kupe".

Automobil u stvari predstavlja predpremijeru izgleda "akorda sedan", čija bi prodaja trebalo da startuje od jeseni, a gde su vidljive promene na prednjem delu sa nekim elementima koje pojačavaju atraktivnost i agesivnost modela.

Zapažen nastup pojačavaju u misavine 20-inčne felene koje, definitivno, neće biti serijska opcija ukoliko ovaj kupe zaživi, a da hoće potvrđuju detaljni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << modaci o motorizaciji koje su saopštili Japanci.

Pominje se poslednja generacija motora i transmisije, ukljujučujući i 2,4-litarski četvorocilindrični agregat sa direktnim ubrizgavanjem, snage 181 KS i još snažniji V6, sa 3,5 litara radne zapremine.
Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.