Da li znate koji automobil ima fabrički ugrađen usisavač?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:17

Da li znate koji automobil ima fabrički ugrađen usisavač?

Crevo ovog usisavača se izvlači do 2,5 m i može da dosegne do svih delova kabine vozila.

Minivan koji se prodaje u SAD - Honda Odyssey, u višim paketima opreme (Touring i Elite), ima fabrički ugrađen usisavač, koji se nalazi u bočnoj stranici prtljažnika, podseća Revijahak.

Cev usisavača izvlači se 2,5 m i navodno može da dohvati sve delove kabine vozila.

Usisavač može da raditi do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osam minuta bez pokretanja motora, a isporučuje se sa dva nastavka i ima zamenjivi filter i kese. Može da radi čak i bez unutrašnje kese, pa se usisani sadržaj izbacuje izvan vozila.

Ukoliko ste mislili da se samo Škoda hvali pametnim rešenjima u svojim vozilima (Simply Clever), ovo je još jedan dokaz da Česi nisu jedini u tome.

pic.twitter.com/3hQWcj8P0U

— pensador (@sakriosamime) September 16, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.