Nije Rusija zlatna ribica

Izvor: TvojPortal.com, 20.Dec.2011, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Rusija zlatna ribica

/vesti online/ Anglosaksonci bi da ponove istoriju, sada uz pomoć Hilari Klinton, i "demokratski" bace Rusiju na kolena, a cilj je Vladimir Putin Ono što su ruskim humanitarnim konvojima pomoći za Srbe uradili Mađari 1999. godine, sada čini EU, ali uz pomoć domaćeg režima

Milorad Vučelić

Kada bi se razmišljalo po >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << uvreženim ideološkim šemama, očekivalo bi se da su se u Americi i ostalim državama Zapada najviše zabrinuli i prepali zbog uspeha komunista na poslednjim parlamentarnim izborima u Rusiji. Komunisti su sve sa plakatima Staljina i Če Gevare osvojili oko 20 odsto glasova.

Ni govora o tome. Anglosaksonske demokrate, liberale i neoliberale to je samo dodatno podstaklo na akciju, koja se već odvija, i uklopilo se u njihove stare istorijske interese i nešto malo osavremenjene stare scenarije. Postojeći protesti protiv Putina i Jedinstvene Rusije, uz otvoreni podsticaj i podršku Hilari Klinton i celog arsenala koji uz to ide (kao i uz mizerno navijačko učešće medija u Srbiji), nemaju dovoljno snage da omoguće snežnu zimu u Moskvi, a kamoli arapsko proleće u Rusiji koje naručuje i kojim preti američki senator Mek Kejn.

kolumnamilorad vucelicvesti online

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.