Klinton: SAD neće dopustiti obnavljanje SSSR

Izvor: Vostok.rs, 09.Dec.2012, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton: SAD neće dopustiti obnavljanje SSSR

09.12.2012. -

Izjave državnog sekretara SAD Hilari Klinton o nameri Vašingtona da se suprotstavi integracionim procesima na postsovjetskom prostoru mogu da izazovu samo žaljenje, izjavio je predsednik dumskog komiteta za poslove SSSR Leonid Sluckij.

Klinton je izjavila da će se SAD suprotstaviti integracionim procesima na postsovjetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << prostoru, a koje je ona ocenila kao pokušaj obnavljanja SSSR, saopštio je Financial Times.

Evroazijska integracija se zahuktava na postovjetskom prostoru i Evroazijski komitet ima sve šanse da postane jedan od krupnih svetskih igrača, što, očigledno, i neće da dopuste u Vašingtonu, rekao je on.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.