Bil Klinton izašao iz bolnice

Izvor: VOA, 17.Okt.2021, 17:37

Bil Klinton izašao iz bolnice

Bivši američki predsednik Bil Klinton u nedelju je izašao iz bolnice u južnoj Kaliforniji gde se lečio od urinarne infekcije.  Klinton, koji je u Kaliforniji prisustvovao događaju koji je organizovala njegova fondacija, u utorak je zbog umora primljen na intenzivnu negu bolnice Univerziteta te savezne države u Irvajnu koju je napustio u pratnji supruge, bivše državne sekretarka i predsedničke kandidatkinje Hilari Klinton. Klinton će se vratiti u Njujork gde će nastaviti da uzima antibiotike, saopštio je doktor Alpeš Amin, koji je nadgledao lekarski tim koji je lečio 75-godišnjeg bivšeg predsednika. "Temperatura i nivo belih krvnih zrnaca su mu normalizovani", naveo u Amin u saopštenju, koje je prosledio Klintonov portparol. Zvaničnici su prethodno saopštili da je Klinton lečen od infekcije koja nije povezana sa Kovidom 19. Bil Klinton, koji je položaj predsednika obavljao u dva mandata od 1993. do 2001., prethodnih godina je nekoliko puta bio u bolnici zbog srčanih problema.  
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bil Klinton izašao iz bolnice, vraća se u Njujork

Izvor: N1 televizija, 17.Okt.2021

Bivši američki predsednik Bil Klinton izašao je u nedelju iz bolnice u južnoj Kaliforniji, nakon što je prošle nedelje primljen zbog urinarne infekcije, preneli su američki mediji.

Nastavak na N1 televizija...

Bil Klinton otpušten iz bolnice u južnoj Kaliforniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2021

Bivši predsednik SAD Bil Klinton otpušten je danas iz bolnice u južnoj Kaliforniji, gde se lečio od infekcije, i otputovao je kući u Njujork gde će nastaviti oporavak, rekao je njegov portparol.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.