Završene druge Tekken 7 kvalifikacije – Pobednik je Vlada „Coldheart“ Stanković

Izvor: SaznajNovo.com, 10.Jul.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završene druge Tekken 7 kvalifikacije – Pobednik je Vlada „Coldheart“ Stanković

U Domu Omladine odigrane se druge IRL Tekken kvalifikacije, na kojima je ponovo slavio najbolji Tekken igrač u Srbiji, Vlada „Coldheart“ Stanković.
On je sada gotovo osigurao prvo mesto na ukupnoj tabeli i mesto koje će mu osigurati plasman u Južnu Koreju, gde će na kraju godine predstavljati Republiku Srbiju. U oktobru odigraće se još jedne kvalifikacije, nakon kojih ćemo i znati konačnu tabelu.
Na današnjem turniru, koji se održao u sklopu BACona u Domu Omladine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << takmičilo se 32. Nakon velikog broja uzbudljivih mečeva, red je došao na veliko finale, u kojem su se satali ColdHeart i Booster. Iako je na startu bilo veoma uzbudljivo, na kraju je presudilo Vladino iskustvo, koji je slavio rezultatom 3-0. Treće mesto pripalo je Darkwingu. Kompletan breket možete pronaći na ovom linku.
Na ovom turniru poene su osvojili:
Vlada 10Buster 7Darkwing 6EternalGypsy 4 Milozof 2 Smirnof 2Ivan Markovic 1Homeboy 1 Trenutna tabela, pred treće kvalifikacije izgleda ovako:
Cold Heart 20EternalGypsy 11Darkwing 12Milozof 6Knexoid 2Magic Man 2Nrg 1Smirnoff 2Banana Emperor  1Ivan Markovic 1Homeboy 1 Tekken zajednica u Srbiji je sve veća i veća, pa je tako i podrška igračima bila ogromna.
„Saznaj Novo“ je zvanični medijski SeSA partner. Sva dešavanja vezana za e-sport u Srbiji možete pratiti na ovom blogu. Link do svih tekstova: sn.rs/8u3sz
Link do članka - Završene druge Tekken 7 kvalifikacije – Pobednik je Vlada „Coldheart“ Stanković

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.