Zaboravite sve što ste dosad videli - stiže najjači telefon ikad! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite sve što ste dosad videli - stiže najjači telefon ikad! (VIDEO)

Čudo od mašine!

Kompanija "Turing Robotics Industries" najavila je pametni telefon "Turing Monolith Chaconne", koji će po svojim karakteristikama biti pravi zmaj među mobilnim uređajima.

Imaće ekran veličine 6,4 inča koji će pružati 4K kvalitet slike i tri radne memorije od po 6 GB, što znači da će sveukupno imati čak 18 GB radne memorije. U njemu će biti i tri "Snapdragon 830" procesora, a unutarnji prostor iznosiće tri puta po 256 GB, a moći će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se proširi na još 512 GB putem memorijske kartice.

KAO DA SU PRAVLJENE ZA S*KS: Korisnici snimaju AMATERSKE PORNIĆE pomoću Snepčet naočara! (VIDEO)

Ovaj div od smartfona imaće i kameru od 60 MP sa trostrukim objektivom, dok će prednja kamera imati 20 MP.

Nagađa se da će telefon na tržište izaći početkom 2018. godine, ali mnogi su još skeptični i sumnjaju da će TRI uopšte pustiti ovog monstruma od u slobodnu prodaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.