Izvor: Mikro - PC World, 28.Mar.2012, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za manje od tri dana preuzeto 10 miliona kopija igre Angry Birds Space

Kompanija Rovio saopštila je da je za manje od tri dana preuzeto više od 10 miliona kopija njene igreAngry Birds Space. Kompanija je prošle nedelje predstavila ovu verziju popularne igre za mobilne uređaje sa Androidom, Windowsom i operativnim sistemom iOS. Radi se o četvrtoj verziji igre, koja nudi 60 novih nivoa uzbudljive igre, koja se ovog puta odvija u svemiru.

Nastavak na Mikro - PC World...






Povezane vesti

Angry Birds Space vrlo popularan

Izvor: ITsvet.com, 28.Mar.2012

Rovio je zabeležio veliki uspeh sa Angry Birds budući da je ovaj igra do sada preuzeta deset miliona puta za samo tri dana, a kompanija nije navela koje su to verzije najpopularnije. Veliki broj korisnika smatra Space nastavkom originalne igre Angry Birds budući da donosi novu mehaniku igre umesto...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.