ZAVISNI STE OD FEJSA I INSTAGRAMA?! Ovaj program će vam uz 2 klika pomoći da ostavite društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVISNI STE OD FEJSA I INSTAGRAMA?! Ovaj program će vam uz 2 klika pomoći da "ostavite" društvene mreže

Pokušajte!

Ako ste detetu kupili računar ili pripremate kompjuter za korišćenje u školama ili imate ličnije razloge poput "slučajnog" odlaska na Reddit ili Instagram tokom radnog dana, postoji rešenje.

Koji god bio vaš razlog za blokiranje webstranica u Google Chrome-u, proces je vrlo jednostavan. Sve što treba da uradite je da instaliarate Block Site.

Dodatak za Chrome instaliraćete tako da se prijavite na svoj Google profil i onda skinte ekstenziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko službenog Chrome menija. Nakon što se stranica učitala, dodajte ekstenziju u Chrome. U gornjem desnom uglu ekrana treba da vidite narandžasti štit sa simbolom "Cancel". Kliknite na njega i nakon toga na točkić koji ćete videti u prozorčiću koji će iskočiti.

Unesite lozinku i razmislite o aktivaciji "Radnog moda" u određenim satima radnog dana. Kako dodati stranice? Postoje dva načina:

1. Unutar opcija proširenja kliknite na Block Sites na vrhu menija na levoj strani ekrana i nakon toga ručno upišite web stranice koju ćete da blokirate na tablici na desnoj strani.

2. Druga opcija je jednostavno otići do stranice koju želite da blokirate i samo kliknite na štit i onda opciju 'Block This Site'.

Ako ikad poželite da promenite opciju, kliknite na štit, idite u opcije i pogledajte karticu Blocked Sites. Tamo kliknite na crveni krug sa belom crtom kako biste odmah odblokirali web stranicu, prenosi Tportal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.