ZA 4 DANA! Hakeri najavili slike gole Eme Votson!

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA 4 DANA! Hakeri najavili slike gole Eme Votson!

U drugom velikom talasu napada na privatnost poznatih, poslednja u nizu kojoj preti razotkrivanje nagih fotografija je i glumica Ema Votson.

Zvezda Harija Potera, po svemu sudeći, doživeće sudbinu ostalih koleginica jer se i njeno ime nalašlo na spisku hakera. Oni su čak i napravili sajt na kom planiraju da za četiri dana objave privatne fotografije mlade glumice. Na sajtu uz tajmer koji odbrojava vreme do objave i stoji i slika uplakane Eme.

Ranije ovog meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ema je stala u odbranu svoje prijateljice i koleginice Dženifer Lorens, kada su njene privatne slike dospele na internet.

"Od ovakvog narušavanja privatnosti jedne žene, gori su samo komentari koji pokazuju odsustvo empatije," napisala je tada Votsonova na Tviteru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.