WoW: Dostigao 90. nivo, ne pomerivši se od starta

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WoW: Dostigao 90. nivo, ne pomerivši se od starta

Jedan igrač World of Warcraft uspeo je da dostigne najviši nivo u igri (90), a da se ne pomeri od startne pozicije.

U normalnim okolnostima, pandareni (rasa naroda iz World of Warcraft) ostaje neutralna (ne pripada ni Hordi ni Alijansi) do 10. nivoa.

Standardni razvoj u igri podrazumeva da odaberete stranu i nastavite avanture u drugim zonama, prikladnijim za više nivoe.

Međutim, igrač po imenu Doubleagent odlučio je da "zauvek" ostane neutralan i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada nije napustio startnu zonu. Na više nivoe došao je na najsporiji mogući način – kopajući rude i berući bilje.

Pošto je to jedan od najtežih načina za sticanje iskustva u World of Warcraft, Doubleagent je potrošio mnogo vremena kako bi došao do 90. nivoa – tačnije, 173,5 dana provedenih u igri i to od 2012.

Trenutak kada je dostigao 90. nivo možete pogledati u priloženom snimku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.