WhatsApp: Kako da znaš da li te je neko blokirao

Izvor: JavneVesti.com, 10.Mar.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WhatsApp: Kako da znaš da li te je neko blokirao

Ako želiš da saznaš ko te je i da li te je neko blokirao na WhatsApp aplikaciji, evo nekoliko smernica kako to da otkriješ!
Čini vam se da vas neko ignoriše na WhatsAppu? Ne javlja vam se danima, ne odgovara? Vi pišete, ali odgovori ne stižu? Da li ste blokirani?! Moguće je...
Postoji nekoliko načina koji će vam pomoći da budete gotovo sigurni u to. Imamo tri parametra za vas, koje morate uzeti u obzir. Kombinacija sva tri otkriće vam sa velikom sigurnošću da li vas je >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << neko blokirao na WhatsAppu ili je samo lenj.
Provera #1: Datum poslednje aktivnosti na WhatsAppu
Kao što je pomenuto gore, moguće je videti datum kada ste poslednji put viđeni na WhatsAppu. Ova napomena nalazi se odmah ispod imena kontakta. Iako ova informacija sama po sebi ne znači ništa, može vam ukazati na to da vas je neko blokirao. Ovo je prvi znak od tri koji vam može pomoći u otkrivanju blokade. Zapamtite da ova informacija može da se lažira, tako da sama nije pouzdana.
Provera #2: Dvostruka provera
Obratite pažnju na dva znaka "štiklirano" koja se pojavljuju kada nekome pošaljete poruku. Prvi, znači da je poruka poslata, a drugi da je osoba kojoj ste poslali poruku istu i primila. Ovo ne znači nužno i da je osoba poruku pročitala, već da je koristila telefon u međuvremenu i da je poruka sigurno stigla. Ako ste blokirani kod tog kontakta, nećete nikad videti oba znaka "štiklirano".
Provera #3: Promene profilne fotke i informacija na profilu
Poslednji korak u proveri jeste taj da, ako osoba nije izmenila svoju profilnu fotografiju mesecima i nije promenila status, vrlo je moguće da vas je blokirala. Ovo možete dodatno proveriti sa nekog drugog naloga. Ako je na tom drugom nalogu osoba na koju sumnjate sa drugim avatarom, a kod vas je i dalje stari, onda vas je definitivno blokirala.
Ukoliko vi znate još neki od pouzdanih načina kako otkriti one koji su nas blokirali na WhatsAppu, koje AndroidPit i Srbodroid nisu spomenuli, čekamo uputstva u komentarima i naMobIT Facebooku!piše Mondo

 

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.