Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wacom Pen tablet koji radi na način koji vama odgovara

Otključajte vaš kreativni potencijal! On vam nudi da pokrenete kreativni proces tako što se prilagođava bilo kom načinu rada kako bi korisniku bilo lakše da stvori što kreativniji svet.
Intuos Pro Paper Edition izdanje poseduje sve fantastične mogućnosti kao i Intuos Pro, ali Paper Edition model sadrži kopču za papir (kako bi prikačili omiljeni papirni crtež), olovku osetljivu na pritisak i Wacom Inkspace aplikaciju koja konvertuje crteže kako bi se mogli koristiti sa ostalim kreativnim aplikacijama. Inkspace aplikacija takođe omogućava korisniku da lako sačuva i deli svoje umetničke radove.
Manje od 1,5 cm tanak, Intuos Pro je najtanji uređaj i kompaktniji je od prethodne verzije, dok u isto vreme nudi aktivnu oblast iste veličine. Pro Pen 2 poseduje četiri puta veću osetljivost od prethodnog Pro Pen modela i sada prepoznaje 8,192 nivoa pritiska kako bi potpomogao prirodan i intuitivan kreativni proces.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.