Vučić nastavio bilateralne susrete sa Orbanom

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nastavio bilateralne susrete sa Orbanom

Srpski premijer Aleksandar Vučić nastavio je jutros, povodom Trećeg sastanka šefova vlada Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, bilateralne razgovore sastankom sa šefom madjarske vlade Viktorom Orbanom.

Tokom prepodneva on će se sastati i sa premijerom Makedonije Nikolom Gruevskim, kao i šefom albanske vlade Edijom Ramom.

U Palati Srbija biće održan i multilateralni sastanak Vučića, kineskog premijera Li Kećijanga, mađarskog premijera Orbana i premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Makedonije Gruevskog.

Predstavnici 16 zemalja učesnica Samita "Beogradski susret" poručili su juče da je saradnja sa Pekingom neophodna starom kontinentu, ocenivši da je ključno osmisliti dobre projekte i efikasno ih primeniti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić nastavio bilateralne susrete sa Orbanom

Izvor: Mondo, 17.Dec.2014

Srpski premijer Aleksandar Vučić nastavio je jutros, povodom Trećeg sastanka šefova vlada Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, bilateralne razgovore sastankom sa šefom mađarske vlade Viktorom Orbanom...Foto: Tanjug, Rade Prelić..Tokom prepodneva on će se sastati i sa premijerom Makedonije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.