Vozač šlepera u šoku: Što da mene udari Zvezdina devetka

Izvor: Blic, 13.Nov.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač šlepera u šoku: Što da mene udari Zvezdina devetka

Bivši fudbaler Crvene zvezde vozio je u trenutku nesreće najmanje 150 kilometara na sat, pokazali su prvi rezultati istrage.

Nesreća se dogodila u utorak u 19.15 sati na autoputu od Niša ka Beogradu, kod skretanja za Paraćin. Goran Drulić (37) je vozio “opel vektru” negotinske registracije velikom brzinom i udario je u zadnji deo prikolice šlepera kojim je upravljao Mileta Gojković iz Ivanjice.

- Gde baš u mene da udari Zvezdina devetka! Vozio sam normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srednjom trakom, odjednom sam osetio i čuo udarac u prikolicu. Šleper je zaneo. Hitna pomoć je brzo stigla prevezla ga u bolnicu. Žao mi je što se ovo dogodilo, samo da Drulić bude dobro - rekao je policiji Gojković.

Majka: Samo da je on meni živ

Roditelji, rodbina i prijatelji Gorana Drulića od ponoći se okupljaju u ćuprijskoj bolnici. Odahunuli su kada su lekari saopštili da je Drulić svestan, komunikativan i da se kreće.

- Nema kraja mojoj sreći od kada mi je rečeno da je sve u redu sa Goranom. Već je stao na noge, ljubi ga majka - govori kroz suze majka Verica.

Drulić je putovao za Beograd kako bi u Crvenoj zvezdi uzeo dokumenta za trenersku licencu.

- Podrška nam stiže sa svih strana - kaže otac Milorad.

Prvi rezultati istrage Osnovnog tužilaštva u Paraćinu kažu da je uzrok nesreće izuzetno velika brzina, zbog čega je fudbaler izgubio kontrolu nad vozilom. Zbog toga, prilikom prestrojavanja iz brze trake u srednju, nije stigao da ukoči pa se zakucao u prikolicu šlepera. Vozač šlepera nije imao alkohol u krvi, kretao se propisnom brzinom i nije napravio nijedan prekršaj da bi bio kriv za nesreću.

- On je u izuzetno teškom stanju prevezen u Ćupriju sa povredama unutrašnjih organa. Operisan je i trenutno je stabilno. Šteta na automobilu je oko 150.000 dinara. Druliću je uzeta krv i biće testiran na alkohol - kaže izvor “Blica”.

Drulić će biti još nekoliko dana u šok-sobi, a zatim će lečenje nastaviti u Negotin.

Perica Ognjenović: Čvrst je

Videli smo u centru FSS u Staroj Pazovi mog starog saigrača iz Zvezde. Dogovorili smo se da se vidimo. Nažalost, to će sada pričekati. Čuo sam se sa drugarima iz naše generacije i svi se nadamo da će biti dobro. Čvrst je on momak.

Zoran Njeguš: Drula, pobedi

Znam Drulu kao mirnog momka i ne mogu da verujem da je brza vožnja mogla da bude uzrok nesreće. Najvažnije je da se izvukao. Pobediće moj kolega iz Zvezde i sad, u to sam siguran.

- Sa 99 odsto sigurnosti možemo da kažemo da su prognoze oko ozdravljenja Gorana Drulića pozitivne. On je sada dobro i stabilno - rekao je načelnik Odeljenja hirurgije Opšte bolnice u Ćupriji dr Živko Stoiljkov.

Ljubimac „Delija“ je iz Zvezde otišao 2001. Potpisao je za Saragosu, a kasnije je pokrenuo sudski postupak protiv bivšeg kluba iz Ljutice Bogdana jer smatra da su mu ostali dužni nekoliko miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.