Verujte mi, ovo je najiritantniji sajt na internetu

Izvor: SaznajNovo.com, 09.Jul.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verujte mi, ovo je najiritantniji sajt na internetu

Setite se sajta koji vas je iznervirao jer niste mogli da uradite na njemu ono šta ste želeli. E sad zamislite da je ceo jedan sajt urađen tako da vas iznervira. Ne možete da zamislite takav sajt? Posetite „User in yer face„.
Firma „Bagaar“ je kreirala sajt sa svim mogućim UI/UX greškama kako bi se korisnik što teže snašao na njemu. Toliko daleko su išli da u nekom trenutku nećete znati ni kako da zatvorite prosto obaveštenje.
Prvi korak jeste otkriti kako pokrenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << „igru“, tj. otići do drugog koraka koji je zapravo početak. Ispod zelenog „No“ tastera (koji inače ničemu ne služi) morate kliknuti na reč „HERE“ kako biste otišli na drugu stranicu.
Na drugoj stranici vas čeka noćna mora jer morate pravilno popuniti formu, a uslovi su rigorozni. Uz to, imajte na umu da je UX namerno kreiran loše pa nemojte kliktati na ono što biste inače. Ako vam se pojavi popup, kliknite na „©lose“ u donjem levom uglu da ga zatvorite.

Kada uspešno prođete i ovaj korak, čeka vas još jedna forma koju ćete proći relativno brzo, pa još jedna. U prvoj morate postaviti profilnu sliku i odabrati 3 opcije, a u drugoj popuniti lične podatke (unesite neispravne).

Nakon tih formi sledi jedna noćna mora: anti-bot verifikacija. Cela verifikacija se zasniva na sinonimima tako da je njeno reševanje gotovo pa nemoguće. Ja sam kod ovog koraka i odustao jer nisam imao više vremena, a ni živaca.

Ako ste se upustili u rešavanje ovih zadataka – srećno! Link do sajta: sn.rs/beng9
Link do članka - Verujte mi, ovo je najiritantniji sajt na internetu

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.