Veliko interesovanje za ovogodišnju Blogomaniju

Izvor: B92, 12.Nov.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za ovogodišnju Blogomaniju

Za učešće na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i internetu, "Blogomaniji 2013", koja će se održati na Kopaoniku od 28. novembra do 1. decembra, prijavilo se više od 350 ljudi, saopšteno je danas.

Konferencija će okupiti predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regiona, predstavnike kompanija koje svoje prisustvo grade i na internetu, vlasnike medija, portala i sajtova, programerske i dizajnerske firme, IT profesionalce i ljude sličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zanimanja i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u ovim delatnostima.

Pozitivna iskustva sa prošlogodišnje "Blogomanije" motivišu, ali i obavezuju organizatore, pa je ove godine predviđeno više od 40 sati vrhunskog programa koji će učesnicima pokazati kakvo je aktuelno stanje tržišta zemalja u regionu.

Mišljenja će izneti predstavnici najvećih agencija i klijenata, a konferenciju će predavanjem otvoriti Dejv Trot , predsednik agencije "The Gate London" i dobitnik nekoliko prestižnih nagrada.

Aktuelne informacije i razmena mišljenja IT i internet stručnjaka nisu jedino što će Kopaonik učiniti "silicijumskom planinom" krajem novembra, jer će biti održana i predavanja o aktuelnim trendovima u oblasti dizajna sajtova i mobilnih aplikacija i panel koji demistifikuje dobre oglasne kampanje na najpoznatijim oglasnim mrežama.

Poseban deo programa posvećen je "kraljevima sadržaja" koji će sa učesnicima podeliti svoja razmišljanja, objasniti svoj kreativni proces i prisetiti se zanimljivih trenutaka u karijerama. Predviđene su i brojne aktivnosti za sve učesnike, pa će tako biti održani i turnir u basketu, časovi joge i zumbe, kao i razne druge aktivnosti, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko interesovanje za ovogodišnju Blogomaniju

Izvor: B92, 12.Nov.2013

Za učešće na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i internetu, "Blogomaniji 2013", koja će se održati na Kopaoniku od 28. novembra do 1. decembra, prijavilo se više od 350 ljudi, saopšteno je danas...Konferencija će okupiti predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.