Valve banovao više od 40.000 korisnika u jednom danu

Izvor: B92, 13.Jul.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valve banovao više od 40.000 korisnika u jednom danu

Tačka na završetak Steam letnje rasprodaje je stavljena velikim talasom banovanja, od strane Valve Anti-Cheat sistema. Prema sajtu SteamDB, ovom talasu je podleglo preko 40.000 korisnika što predstavlja apsolutni rekord.

Masovno banovanje se dogodilo samo dan nakon kraja letnje rasprodaje na Steam platformi, 6. jula.

Na sajtu dotesports, je navedeno da je Valve namerno čekao baš taj datum, zato što bi varalice banovane pre velikih sniženja kupile igru po niskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ceni sa drugog naloga i na taj način se ne bi postigao željeni rezultat.

Pre ovoga, najviše igrača je banovano u oktobru prošle godine, njih 15.000.

Ove godine, zahvaćen je veliki broj igrača popularnog Counter Strike: Global Offensive, koji su osim naloga izgubili i veliki broj vrednih skinova.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.