Until Dawn je nekada izgledao dosta drugačije

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Until Dawn je nekada izgledao dosta drugačije

Tinejdž horor avantura Until Dawn prošle godine je oduševila našu redakciju kao digitalni pandan filma Cabin in The Woods i jedan od boljih interaktivnih filmova.

Možda niste znali, ali Until Dawn je prvobitno trebalo da bude Playstation 3 igra, štaviše dizajnirana za igranje preko Move kontrolera koji jesu zabavni za povremenu partiju tenisa ili đuskanja uz Just Dance, ali ne i višesatnu šetnju. Ne samo to, igra je trebalo da ima pogled iz prvog lica i po mnogo čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se razlikovala od finalne PS4 verzije. Iako tu verziju nikada nećemo imati priliku da zaigramo, možemo barem da vidimo kako je gameplay bio rešen pa odvojite 40ak minuta i odgledajte klip u nastavku.

Until Dawn je jedna od najboljih PS4 ekskluziva (i pored tehničkih problema) i naša preporuka za igranje u ovim hladnim danima. A nedavno je dobila i VR spin-off koji uopšte nije loš.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.