USLIŠENE ŽELJE BOGATIH! Ovaj televizor možete da SMOTATE kao rolnu papira! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USLIŠENE ŽELJE BOGATIH! Ovaj televizor možete da SMOTATE kao rolnu papira! (VIDEO)

Lepo izgleda, nema šta.

Savitljivi televizori su nešto o čemu smo tokom godina često čitali, ali LG je konačno predstavio uređaj koji rešava trenutno "najveći problem televizora". Problem je to da bez obzira na to koliko tanak bio, TV je i dalje samo crna površina u vašem prostoru.

ZABRINJAVAJUĆE ILI NE? Čak 94 procenata mladih u Srbiji ima profil na društvenim mrežama

Smatrali to stvarnim problemom ili samo kuknjavom (pre)bogatih, LG je uslišio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihove vapaje i predstavio uređaj koji jednostavno možete smotati kada ga ne koristite.

Radi se o 4K HDR OLED uređaju koji podržava Amazonu Alexu, Googleov Assistant i Appleov AirPlay 2, a ovo 65-inčno čudo dolazi i s cenom kakvu biste i očekivali. Saznaćemo tokom godine, ali možete očekivati da će biti paprena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.