Tvorci GTA VI: Hoćemo da igra bude savršena, do tad ništa

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 19:24

Tvorci GTA VI: Hoćemo da igra bude savršena, do tad ništa

U kompaniji Take-Two Interactive održali su kvartalni sastanak sa investitorima, a jedna od tema bila je i GTA VI video-igra.

Na sastanku su investitori pitali ko odlučuje kada će GTA VI biti objavljen, kao i šta se sve uzima u obzir prilikom donošenja ove odluke.

"Želimo da sve bude savršeno. Kad budemo smatrali da smo to i postigli, onda ćemo praviti planove za objavljivanje video-igre. Oko toga smo svi saglasni", rekao je Štraus Zelnik iz kompanije Take-Two.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Podsetimo, trejler za GTA VI bio je okružen sa dosta kontroverzi - procurio je ranije na internet, pa je developer morao da ga objavi pre planiranog termina. Zelnik je rekao da to nije uticalo na popularnost, ali svakako da je daleko od "savršenog" čemu kažu da streme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.