Treća sezona Telltale Walking Dead počinje ove godine

Izvor: B92, 23.Mar.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća sezona Telltale Walking Dead počinje ove godine

Telltale ne posustaje! Posle mini serije smeštene u Walking Dead univerzum, Batman igre koja počinje ovog leta i još mnogo projekata koje ne sumnjamo da razvijaju, ove godine nas očekuje nastavak ”velike” Walking Dead priče. Kako navode iz Telltale Games, spremaju nešto ”kul i neočekivano”, a plan je da se sezona 3 logično nastavi na finale prethodne, ma kako da ste je završili.

Glavna stvar na koju je studio trenutno fokusiran je kako početi sezonu tako da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednako interesantna Walking Dead fanovima, ali i igračima koji su propustili prethodne dve sezone ili im je ova igra prvi kontakt sa WD univerzumom. Takođe rade i na opciji importovanja snimljenih pozicija iz prethodnih igara kako bi se generisale neke početne promenljive u trećoj sezoni, nešto što je bila praksa i sa prethodnom sezonom. Ukoliko vam pri ruci više nisu ti fajlovi, popunjavaćete kratki upitnik.

Više informacija o igri Telltale Games čuva za leto, tačnije za Comic-Con kada se očekuje najava datuma početka nove sezone.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Treća sezona Telltale Walking Dead počinje ove godine

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2016, 09:06

Telltale ne posustaje! Poslije mini serije smještene u Walking Dead univerzum, Batman igre koja počinje ovog ljeta i još mnogo projekata koje ne sumnjamo da razvijaju, ove godine nas očekuje nastavak ”velike” Walking Dead priče...Kako navode iz Telltale Games, spremaju nešto ”kul i neočekivano”,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.