Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 6 aplikacija koje vam pomažu da ORGANIZUJETE ŽIVOT

Aplikacija za produktivnost ima mnogo, ali kroz nekoliko godina odabrao sam 6 koje mi najviše odgovaraju i koje koristim svakodnevno. Ovde pišem koje su te aplikacije i šta nude, a vi možete u komentaru napisati preporuke za neke koje vi koristite.

1. Google Keep

Nije napravljena aplikacija za beleške koja će zameniti Keep, a ima ih dosta. Aplikacija služi za hvatanje beleški u raznim oblicima: tekstualne, fotografije, crteže… ima opciju za snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvuka, deljenje, tagove, boje, podsetnik, piše Stefan Marjanov sajt SAZNAJ NOVO.

2. Dropbox

Verujem da mnogi znaju za ovaj servis, ali ako neko nije čuo, radi se o Cloud prostoru gde možete smeštati fajlove i pristupati sa bilo kog uređaja gde god da se nalazite (i imate internet).

3. Pocket

Jeste da Google Keep ima opciju čuvanja linkova, tj. veb stranica, ali Pocket je namenjen baš za to i zato je tu u velikoj prednosti. Sve što sačuvate za kasnije možete čitati kada vam odgovara, na bilo kom uređaju, u bilo koje doba dana ili noći (ima i noćni mod za čitanje).

4. Wallet – Budget Tracker

Aplikacija za praćenje finansija. Ja je koristim za sebe i tu se pokazala odlično, ne znam da li bi mogla da se koristi u vođenju kućnih finansija s obzirom da je besplatna. Ali, za lične potrebe, npr. ako ste student, je odlična.

5. Paprika

Pošto volim da kuvam u slobodno vreme (tj. ako ste bloger, student, veb dizajner… teško da ćete imati slobodnog vremena) bitno mi je da recepte čuvam na jednom mestu, a gde drugo nego u telefonu. Na internetu često naletim na dobar recept ali nemam vremena da mu se posvetim pa ga samo zabeležim za kasnije. Aplikacija nije nešto dizajnerski lepo sređena ali ima dosta korisnih opcija i filtera i zbog toga mi se dopada.

6. BlipBlip

Ova aplikacija je najkorisnija od svih ovde! Šta radi? Pišti na određeni vremenski period. U mom slučaju, podesio sam da pišti na pun sat i da upali ekran da pogledam obaveštenja, piše Stefan Marjanov na sajtu SAZNAJMO NOVO.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.