The Walking Dead: Michonne se završava sledeće nedelje

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Walking Dead: Michonne se završava sledeće nedelje

Mini spinoff serijal Walking Dead serijala na kome radi TellTale Games uskoro se završava epizodom What We Deserve.

U trećoj i poslednjoj epizodi naslova Michonne će pokušati sa zaštiti jednu porodicu, ali opasnost dolazi od Norme i Monro. Kao i do sada, vaši izbori će uticati na to ko će od likova videti finale, a ko će biti poslat u večna lovišta ili se možda pretvoriti u zombija. Ako je suditi po dosadašnjim finalima – očekuje nas vrlo brutalan kraj igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

26. aprila se završava ovaj kratki serijal, a krajem ove godine očekuje nas treća ”velika” sezona The Walking Dead. Ne moramo posebno da naglašavamo da video u nastavku sadrži spoilere ukoliko niste još isprobali igru.

izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.