The Game Awards: Ovo su najbolje igre godine

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Game Awards: Ovo su najbolje igre godine

Ova godina je protekla sa odličnim hitovima za nama pa je tako bilo stvarno teško odlučiti koja će igra odneti kući nagradu za najbolju igru godine na The Game Awards, a ovde, za razliku od drugih ceremonija, Fortnite nije bio u opticaju.

Na taj način su obožavaoci video igara mogli da biraju između Celeste, AC: Odyssey, Spider-Man, God of War, RDR2 i Monster Hunter World.

Odluka nije bila nimalo laka, ali je na kraju God of War ta igra koja je dobila GOTY nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to zasluženo obzirom na produkciju i priču koja nam je igra donela, mada je i RDR2 bio jako blizu toga da odnese tu titulu.

Na The Game Awards smo videli dosta novih premijera, ali su podeljene nagrade i u brojnim drugim kategorijama, čije pobednike možete pogledati u videu ispod. Game of the Year

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.