THQ otkazao Company of Heroes Online

Izvor: ITsvet.com, 06.Feb.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

THQ otkazao Company of Heroes Online

THQ je otkazao besplatnu igru Company of Heroes Online, zbog kvartalnog gubitka. Igra će moći da se igra do 31. marta kada će i zvanično biti ugašena. THQ je imao loš tromesečni period obzirom da je njegova zarada opala za 11.8%; sa $356.7 miliona na $314.6 miliona. Kompanija je prijavila neto kvartalni gubitak od $14.9 miliona u odnosu na profit od $542.000 koji je ostvaren u istom periodu 2009 godine. Gubitak je u najvećoj meri izazvan plaćanjem u iznosu od $30.3 miliona kojem je ova kompanija bila izložena usled niže potražnje za licenciranje dečijih filmova i igara. Isto se dogodilo i zbog otkazivanja dve besplatne online igre.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Mazda zabilježila kvartalni gubitak

Izvor: Capital.ba, 07.Feb.2011, 10:43

TOKIO, Japanski proizvođač automobila Mazda Motor protekle je nedjelje izvijestio o kvartalnom gubitku, ponajviše zbog prekida podsticajnih mjera tamošnje vlade i jačanja jena. Peta najveća automobilska kompanija u Japanu po kriterijumu prodaje u zadnja je tri mjeseca 2010. zabilježila neto gubitak...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.