Stara kaseta – rešenje za sve zamršene slušalice!

Izvor: marketingITD.com, 31.Mar.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara kaseta – rešenje za sve zamršene slušalice!

Studentkinja američkog univerziteta Pratt  Alyssa Phillips predstavila je kreativno i jednostavno rešenje za problem sa kojim se svi ljubitelji slušanja muzike u hodu susreću redovno: zamršene kablove slušalica.

Alyssa je svoju ideju objasnila na sledeći način:
Dodeljen mi je zadatak da spakujem postojeći objekat u njemu relevantan. Odlučila sam se da spakujem slušalice unutar audio kasete, dajući tako novu svrhu danas malo korišćenim kasetama.

Stariji među vama se sigurno sećaju da su standardne kasete imale zavrtnje, tako da bi svakodnevno pakovanje slušalica možda moglo biti problem, ali uz malo mašte, sigurno je da možete rešiti i ovo.

Ostale Alyssine radove možete pogledati na njenom Behance profilu.
The post Stara kaseta – rešenje za sve zamršene slušalice! appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.