Izvor: ItRešenja.com, 12.Jan.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

St Louis bend na zatvaranju UŠĆE Čarobnog grada

Nakon mesec i po dana trajanja „UŠĆE Čarobni grad – Polarna avantura“ biće svečano zatvoren u nedelju u 17 časova, u centralnom holu UŠĆE Shopping Centra. Za dobru zabavu svih posetilaca biće zadužen St Louis bend, odlični klupski bend koji …The post St Louis bend na zatvaranju UŠĆE Čarobnog grada appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Prazne limenke umesto ulaznica za predstavu “Pipi duga čarapa”

Izvor: ItRešenja.com, 12.Jan.2013

Svi mališani koji u subotu posete UŠĆE Shopping Centar, moći će da uživaju u dečijoj predstavi “Pipi duga čarapa”, a umesto karte dovoljno je da donesu tri do pet limenki za reciklažu. Predstava počinje u 12 časova, a odigraće se …The post Prazne limenke umesto ulaznica za predstavu...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.