Speed Link Ultor – mehanička tastatura bez kompromisa i za plići džep!

Izvor: ItRešenja.com, 03.Feb.2017, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Speed Link Ultor – mehanička tastatura bez kompromisa i za plići džep!

Ukoliko planirate da nabavite neku kvalitetnu tastaturu, verovatno ste već razmišljali o modelima sa mehaničkim tasterima, koji osim što pružaju bolji osećaj pri korišćenju, uglavnom donose i veću robusnost i izdržljivost. Tu se međutim postavlja i pitanje cene koja je po pravilu visoka, ali na sreću i tu postoje rešenja, poput Speed Link Utor modela koji nam stiže pravo iz Nemačke…

Kompanija Speed Link je dobro poznata gejmerskoj populaciji naročito po svom >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << brendu Roccat čija hardcore gaming oprema predstavlja omiljen izbor u ovom segmentu tržišta. To je dobra preporuka i za model Speed Link Utor koji donosi relativno pristupačnu cenu za ovu vrstu proizvoda, a pritom ne morate da brinete, kvalitet je zagarantovan.

​Već na prvi pogled primetićete da ovu tastaturu odlikuje karakterističan dizajn bez rama, ali sa ojačanim metalnim delom za tastere. Zauzima malo prostora jer je osmišljena kao ”tournament edition” rešenje, dakle idealna je za gejmere koji je mogu nositi i koristiti na raznim takmičenjima. Na zadnjem delu tastature nam dolaze dva plasticna podizača sa gumenim krajevima i tri gumena držača koji sprečavaju proklizavanje. Takođe, tastatura poseduje kabl duzine 1.7m, u nijansi crno-crvene boje i dodatnim ojačanjem na ulazu u uređaj.

Speed Link se opredelio za standardne Kaihua Kailh crvene svičeve što se savršeno uklapa i u boju logoa ovog brenda, a ujedno predstavlja i klasičan izbor za kompaniju koja pokušava da napravi kvalitetan, a jeftin proizvod u kategoriji gejmerskih tastatura. Korisnik tako dobija rešenje koje obezbeđuje odličan osećaj, bez preskakanja ili neželjenih dvoklika, uz odziv manji od 1 milisekunde, dok sa druge strane ne morate brinuti o dugotrajnosti i izdržljivosti – Speed Link Utor će bez problema istrpeti i najtemperamentnije igrače.

Od dodatnih gejmerskih funkcija treba spomenuti mogućnost konfigurisanja tastera, odnosno takozvani Progressive Gaming Mode koji obezbeđuje 5 razlličitih profila, 6 makro tastera i izmenjive WASD i arrows tastere (tasteri za gore, dole, levo i desno), a pažnju će vam svakako privućii i atraktivno LED pozadinsko osvetljenje koje možete podešavati po želji.

Dakle, ukoliko razmišljate o kompaktnom ali robusnom rešenju koje će vam doneti odličan osećaj i brz odgovor na sve situacije u igricama, a niste spremni da izdvojite gomilu novca za profesionalna gejmerska rešenja, Speed Link Ultor predstavlja opciju o kojoj svakako morate da razmislite!

Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.