Izvor: Blic, 23.Jan.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna edicija najtraženije igre iz 2015. godine

Jedna od najpopularnijih igara 2015. godine “Life is strange” dobila je svoje prvo luksuzno izdanje i biće dostupna i za PC.

“Life is strange” je igra zasnovana na devojci Maks Kaulfild koja se vraća u svoj rodni grad Akadia Bej, . Međutim, otkriva da može da “premota vreme” i ujedno spasi drugaricu Kloi, samo da bi njih dve zajedno otkrile mračnu stranu gradića u Oregonu ispitujući sumnjivu smrt studentkinje Rejčel Amber...

Prva epizoda je premijerno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objavljena 30. januara prošle godine, a od tada su predstavljene još četiri i to sa velikim uspehom koji je pratilo više od 70 nagrada u svetu gejminga.

Sada, pred ljubiteljima igre je limitirana box edicija koja sadrži svih pet epizoda, knjigu sa skicama, kao i zvanični saundtrek.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.