Sony predstavlja PlayStation Vita Slim

Izvor: ITsvet.com, 27.Jan.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony predstavlja PlayStation Vita Slim

Sony će krajem meseca na teritoriji Evrope i SAD predstaviti novi proizvod koji će se po dizajnu radikalno razlikovati od dosadašnjih uređaja. Uprkos tome što bi predstavljanje redizajnirane PlayStation 4 konzole u velikoj meri protreslo industriju, to nikako ne bi bio praktičan potez za Sony, pa se očekuje da se ova najava odnosi na PlayStation Vita PCH-2000, ultratanki model koji je na teritoriji Japana i Azije predstavljen u jesen prošle godine. PS Vita Slim u suštini je najkompaktnija igračka konzole u okviru Sony-jeve linije, budući da je 20 odsto tanja u odnosu na trenutnu Vita konzolu dostupnu na tržištu Evrope i SAD te da je za 15 odsto lakša.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Opel Adam kabriolet stiže na sajam automobila u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 28.Jan.2014, 09:53

Opel Adam kabriolet biće direktan konkurent Fiat 500C i Citroën DS3 kabriolet modelima i biće za 2.500 evra skuplji u odnosu na standardni model, pa će na teritoriji Nemačke koštati 14.000 evra. Kao što se moglo i pretpostaviti, Vauxhall će dobiti sopstvenu verziju Adam kabrioleta,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.