Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2021, 12:37
Singapurski naučnici od durijana prave zavoje
Naučnici s Tehnološkog univerziteta Nanyang (NTU) u Singapuru su, u nastojanju da smanje bacanje hrane, počeli transformirati odbačenu ljusku durijana, egzotičnog voća neugodnog mirisa u antibakterijske gel zavoje.
Nastavak na Nezavisne Novine...
Povezane vesti
ZAVOJI OD SMRDLJIVOG VOĆA: Naučnici iz Singapura na nesvakidašnji način pokušavaju da reše problem bacanja hrane
Izvor: Kurir, 20.Sep.2021
Naučnici sa Tehnološkog univerziteta Nanjang (NTU) u Singapuru, u nastojanju da smanje bacanje hrane, pokušavaju da odbačenu ljusku durijana, egzotičnog voća neugodnog mirisa pretvore u antibakterijske gel zavoje.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.