SVE BOLJI I BOLJI: Brend Tesla predstavlja novi pametni telefon serije 6

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE BOLJI I BOLJI: Brend Tesla predstavlja novi pametni telefon serije 6

Kompanija Comtrade predstavlja novi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.2. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima naših korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice i 4G vezu, izuzetnim GPS-om i veoma atraktivnom cenom.

Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način.

OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju.

Tesla Smartphone 6.2 podržava 4G vezu za najbrže internet iskustvo i upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga.

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6.2 vam na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 13MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za odlične selfije.

Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 3GB RAM-a i odlično optimizovani Android Marshmallow 6.0 obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme, i to uz maksimalno očuvanu privatnost.

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Metalno telo pruža dodatni osećaj kompaktnosti i sigurnosti, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti.

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 6.2 vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Odlično optimizovani softver sa osveženim ikonama i launčerom pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad.  Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 6.2 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj u prodaji pojaviti 09.12.2016. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.