SELIDBA: Zbog korona virusa turnir se premešta u Koreju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELIDBA: Zbog korona virusa turnir se premešta u Koreju

Overwatch turnir menja lokaciju...

Activision Blizzard objavio je ranije da su zakazani ligaški mečevi u igri Overwatch, zakazani za februar i mart u Kini, otkazani zbog Korona virusa. Sada su izneli i plan za odigravanje ovih mečeva. Biće pomereni i odigrani van Kine, u Južnoj Koreji.

Activision Blizzard exec leaks that Overwatch might become a TV series https://t.co/fxDJcRSRv8 pic.twitter.com/P7pYPeEeTk
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— AwesomeScoop (@AwesomeScoop) February 19, 2020

Raspored samo pomeren

Na portalu Blizzard-a objavljeno je saopštenje da će svi otkazani mečevi u Šangaju, Guangžou i Hangžou ipak biti odigrani, ali u studiju u Seulu, glavnom gradu Koreje. Utakmice će biti odigrane između 14. i 21. marta. Sve ostale zakazane utakmice kao što su one u Majamiju i Atlanti, biće redovno odigrane.

Overwatch nije jedini

Liga u igri Overwatch nije jedina na koju je Korona virus uticao. Mečevi u Leauge of Legends Pro ligi u Kini su odloženi na neodređeno vreme. U Koreji se mečevi igraju bez publike, iz bezbednosnih razloga. Turnir u igri PUBG u Berlinu zakazan za april, pomeren je, ali bez novog datuma održavanja.

Liga u igri Overwatch izuzetno je važna jer je ove godine omogućeno timovima širom sveta da učestvuju i takmiče se. Druga nedelja je počela 15. februara, i organizuje je Philadelphia Fusion.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.