SAN SVAKOG GEJMERA: Xbox One i PlayStation 4 spojeni u jedan uređaj (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAN SVAKOG GEJMERA: Xbox One i PlayStation 4 spojeni u jedan uređaj (VIDEO)

PlayStation 4 nalazi se u levom delu kućišta, a u desnom je Xbox, opisao je Zerik na svom blogu. Sve što vam je potrebno jeste jedan kabl za struju i obe konzole mogu da budu uključene u isto vreme

Ukoliko ste neodlučni da li da kupite PlayStation 4 ili Xbox One konzolu, Ed Zerick je napravio Playbox, prenosni uređaj sa 22-inčnim ekranom u kojem se nalaze obe konzole.

Ovaj samouke inženjer je i ranije pretvarao konzole u prenosne uređaje, ali je sada odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da sve spoji u jedan uređaj i tako omogući da se gejmeri u trenu prebace između ekskluzivnih igrica za PlayStation 4 i Xbox One.

PlayStation 4 nalazi se u levom delu kućišta, a u desnom je Xbox, opisao je Zerik na svom blogu. Sve što vam je potrebno jeste jedan kabl za struju i obe konzole mogu da budu uključene u isto vreme. Zerik ističe da je imao dosta posla kako bi sve lepo namestio, a morao je i da se odrekne određenih mogućnosti.

Printskrin: Youtube/Eddie Zarick

Tako na primer nije mogao da produži USB priključke sa Xbox-a do spoljne strane kućišta. Ipak, obe konzole imaju dostupne Ethernet ulaze, HDMI, a naravno i Wi-Fi radi. Crveni prekidač na pozadini konzole prebacuje struju s jedne na drugu, a HDMI prekidač automatski će promeniti signal.

Loša vest je da Playbox trenutno nije na prodaju. Zerik ga je napravio po porudžbini za jednog kupca. Međutim, oni koji su zainteresovani mogu mu se obratiti preko web stranice, a on će razmisliti o izradi novih primeraka.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.