Roditelji će uskoro moći da prate sa kim njihova deca razgovaraju na Snepčetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 15:55

Roditelji će uskoro moći da prate sa kim njihova deca razgovaraju na Snepčetu!

Snapchat je predstavio novi alat za roditeljsku kontrolu koji bi trebalo da oponaša interakcije roditelja i tinejdžera u stvarnom svetu

Aplikacija Snapchat predstavila je novi alat - Family Center, koji roditeljima omogućava da prate s kim se njihovi tinejdžeri dopisuju putem te aplikacije, ali neće otkrivati sam sadržaj dopisivanja.

Da bi to funkcionisalo, i roditelj i dete moraju da pristanu da koriste alat. Nakon što obe strane pristanu, roditelji će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pregled detetove kontakt liste, novih prijatelja koji su dodati, kao i listu onih sa kojima je komunicirao u poslednjih sedam dana.

Potencijalno sumnjivi kontakti će moći da se prijave Snapovom timu za bezbednost korisnika.

U januaru ove godine, Snap je predstavio funkciju koja ograničava broj novih predloga prijatelja koje tinejdžeri mogu da vide na Snapchatu.

Nova funkcija bi trebalo da bude dostupna u narednih nekoliko nedelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.