Revolucionarna MX4D tehnologija stiže u Cineplexx Delta City

Izvor: ItRešenja.com, 04.Okt.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revolucionarna MX4D tehnologija stiže u Cineplexx Delta City

Cineplexx Delta City će se od 15.novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji. Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata, koje proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Kiša, vetar, magla, mehurići, pa čak i sneg, samo su deo efekata koji će gledanje filma u jedinom 4D bioskopu u Beogradu učiniti nezaboravnim iskustvom, za sva >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << čula.

Radovi u jednoj od sala bioskopa Cineplexx Delta City već su počeli, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije. Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su holivudski blokbasteri Venom, nastavak Fantastičnih zveri i animacija Grinč.

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Prvi 4D bioskop u Beogradu od 15. novembra

Izvor: Blic, 05.Okt.2018, 10:43

Cineplexx Delta City će se od 15. novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji. Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata, koje proizvodi ekskluzivna oprema u posebno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.