Rasprodata specijalna serija: Model vredan 2,3 miliona evra rezervisan dve godine unapred (FOTO)

Izvor: BKTV News, 28.Mar.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodata specijalna serija: Model vredan 2,3 miliona evra rezervisan dve godine unapred (FOTO)

Meklaren je otkrio da će njegov budući sportski automobila sa tri sedišta koštati dva miliona funti (2,3 miliona evra), a da su 106 planiranih primeraka već dobili svoje vlasnike.

Automobil koji trenutno ima fabričku oznaku BP23, pripadaće posebnoj familiji modela britanskog proizvođača, pod nazivom Ultimate Series. Međutim, za razliku od Meklarena P1 koji je u velikoj meri konstruisan kao trkački auto, BP23 je osmišljen kao rafinirano vozilo čiji je fokus na luksuzu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u vožnji i velikoj maksimalnoj brzini.

Prema najavama, novi Meklaren bi trebalo da bude rival modelima kao što su Bugati Chiron i Koenigseg Regera.

Would you prefer a three seat McLaren BP23 or a Bugatti Chiron? https://t.co/86IEkfk8Gq pic.twitter.com/GGEmyetCxI

U razgovoru za "Automotive News Europe", direktor Meklarena, Majk Fluit, rekao je da BP23 predstavlja omaž legendarnom Meklarenu F1 (koji takođe ima tri sedišta) i da su prve rekacije automobilske javnosti na vest o novom modelu bile veoma pozitivne.

"Potencijalni kupci i klijenti su se otpočetka interesovali da li će BP23 imati tri sedišta. Kada smo im to potvrdili, bili smo zatrpani narudžbinama", kazao je Fluit.

Meklaren je za sada objavio samo jednu dizajnersku skicu novog modela, koji će početi da se isporučuje tek 2019. godine, a svih 106 automobila, koliko bi trebalo da bude proizvedeno, već je rasprodato.

STIGLA POTVRDA OD GINISA: Ovo je zvanično najbrži policijski automobil na svetu (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.