RAD OD KUĆE Lako do novca, iako ne ustanete iz fotelje

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAD OD KUĆE Lako do novca, iako ne ustanete iz fotelje

Svi oni koji znaju da održavaju sajtove i programiraju, poznaju strane jezike, ili zanate mogu da rade i od kuće. Uz malo više vremena, rad od kuće mesečno može da donese bar 25.000 dinara, a u zavisnosti od vrste posla zarade su često i znatno više.

Poslovi koji se rade iz stana povećavaju i mogućnost zapošljavanja, naročito za osobe koje imaju porodične obaveze i koje žive u mestima udaljenim od velikih gradova, a kancelarijski troškovi su manji, jer ne mora da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se obezbedi radni prostor.

Radom od kuće najviše mogu da zarade programeri, sistem administratori, grafički dizajneri i svi oni koji poseduju veštine iz IT struke. Ukoliko rade za neku inostranu kompaniju mesečna zarada može da dostigne i nekoliko hiljada evra.

Koje još poslove možete da radite od kuće i pristojno da zaradite pročitajte na 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.