Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Feb.2024, 13:03

Punkt MC02 je proizvod koji radi za vas, umesto da vi budete proizvod

Punkt MC02 je prvi pametni telefon koji je lansiran sa potpuno novim AphiOS-om iz Apostrophi-ja. MC02 je prvi Punkt-ov uređaj sa punim ekranom osetljivim na dodir, koji prati njihov legendarni MP02 minimalistički telefon i to je važna prekretnica koja utire put kompaniji koja je lansirala MC01 Legend telefon (sa punom qwerty tastaturom).
MC02 je uređaj sa punim ekranom osetljivim na dodir sa pristojnim specifikacijama koji ima mogućnosti modernog pametnog telefona (i dalje možete izabrati da pokrenete sve aplikacije koje želite!), ali zahvaljujući Apostrophiju iskustvo je isporučeno na namerniji i mnogo pošteniji način.
Punkt MC02 Apostrophi je sa sedištem u Švajcarskoj i apsolutno je fanatičan po pitanju suvereniteta podataka i da osoba treba da poseduje svoje podatke, a ne kompanije koje pružaju usluge besplatno, dok zarađuje novac od rudarenja vaših podataka.
Umesto toga, Apostrophi koristi novi i transparentni pristup kao model zasnovan na pretplati koji vam omogućava da u potpunosti upravljate svojim digitalnim otiskom kako biste mogli da odlučite koliko svoje digitalne duše želite da prodate dok dobijate mobilno iskustvo koje vam je zaista potrebno.
Punkt MC02 Sa funkcijama kao što je Digital Nomad, ugrađeni VPN koji vam omogućava da zaštitite svoju internet konekciju i privatnost gde god da se nalazite, a prvi put se vidi na mobilnom telefonu, Data & Carbon Ledger – pregled i kontrola u realnom vremenu nivoa bezbednosnog rizika i ekološkog otiska pojedinačnih aplikacija, MC02 vam daje kontrolu.
Kupovina Punkt MC02 dolazi sa uključenom prvom godinom Apostrophi Services (u vrednosti od 199 dolara). Isporuka MC02 se očekuje početkom januara, baš na vreme da ta novogodišnja odluka poboljša vaš (verovatno zeznuti!) odnos sa vašim telefonom.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.