Prvi radni dan nove Google politike

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi radni dan nove Google politike

Googleova nova politika privatnosti postala je ozloglašena i pre stupanja na snagu. Prvi radni dan joj je danas.

U svom zvaničnom saopštenju, objavljenom ovim povodom, iz Googlea kažu da žele svima da razjasne da će Google iskustvo na kakvo su navikli ostati isto.

Međutim, uzimajući u obzit promene koje se uvode, vremenom će Google biti u mogućnosti da poboljša svoje proizvode kako bi korisnici imali što više koristi od weba, kažu iz ove kompanije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Iz Googlea skreću pažnju i na to da je sada politika privatnosti mnogo jednostavnija, da će omogućiti intuitivnije korisničko iskustvo, ali i da se podešavanja privatnosti ne menjaju.

Za sve oni kojima se promene ne dopadaju, da istoriste alate koji im Google nudi na google.com/intl/en/privacy/tools.html i izbrišu svoju istoriju pretraživanja.

Kako da to učinite možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.