Prvi ekskluzivni insert iz filma Ad Astra

Izvor: ItRešenja.com, 06.Sep.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi ekskluzivni insert iz filma Ad Astra

Poznato je da Bred Pit godinama ponosno nosi epitet vrhunske glumačke zvezde, a u najnovijem filmskom ostvarenju “Ad Astra” čija je premijera zakazana za 18. septembra dostiže i one stvarne, prisutne u beskonačnom prostranstvu svemira. Karte za premijeru filma već sada se mogu naći na blagajnama svih većih bioskopa.

Nakon što je zvezda Holivuda pobrala svu pažnju i zadivila prisutne na filmskom festivalu u Veneciji, a film “Ad Astra” dobio pozitivne kritike >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << i nominaciju za glavnu nagradu Zlatni lav, publika širom sveta, pa tako i domaća ima sada prilike da pogleda i prvi ekskluzivni insert iz filma s naznakom da je reč o uzbudljivoj  svemirskoj avanturi.

Veliki jesenji naučno-fantastični hit sa holivudskim zavodnikom u glavnoj ulozi odiše misterijom, kako scenarijom tako i samim naslovom. Kada je projekat najavljen 2016. godine reditelj Džejms Grej je tada istakao da bi voleo da napravi najrealniji prikaz svemirskog putovanja koji će biti smešten u igrani film i zbog toga je obratio pažnju na sve detalje pa tako i na sam naslov filma. Ad Astra je latinski izraz koji znači Put do Zvezda

Inspiraciju za scenrario reditelj (scenario je pisao zajedno sa kolegom Itanom Grosom) je pronašao u radovima američkog i italijanskog fizičara, dobitnika Nobelove nagrade Enrika Fermija koji je verovao da se dobar deo američkog kontinenta može raspasti sa prvom podelom atoma.

To mi je bilo veoma interesantno i pomislio sam, šta bi se desilo da nemate šta da izgubite i da ste zabačeni duboko u svemiru?” Onda je pročitao romanom Džozefa Konrada “Srce tame” i pogledao film „Apokalipsa danas“ i ideja za film je stvorena.

Osim Bred Pita, u ostalim uogama našli su se i istaknuti glumci Tomi Li Džouns, Liv Tajler, Donald Saderland, Rut Nega i drugi.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.