Proizvođači u Srbiji daju produženu garanciju na uređaje

Izvor: B92, 13.Apr.2020, 12:29

Proizvođači u Srbiji daju produženu garanciju na uređaje

S obzirom na to da je u Srbiji trenutno na snazi ograničenje kretanja, mnogi korisnici kojima je garancija istekla prošlog ili ističe ovog meseca, sa pravom su zabrinuti. Međutim, neki proizvođači odlučili su da produže garancije svima koji imaju ovaj problem.

Za sada, sigurno je da samo tri kompanije daju produžene garancije na uređaje.

Tako, na primer, iz Samsunga za B92. net kažu da korisnici na čije uređaje garancija ističe u periodu od 15.3 do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 15.6. ne moraju da brinu, jer će garancija automatski da bude produžena do 15.7.

Iz Motorole poručuju da je garancija produžena za sve korisnike kojima bi inače isticala od 15. marta do 30. aprila. Za takve mobilne telefone, garancija je produžena do 31. maja.

Sa druge strane, tu je i Huawei, koji nudi produženu garanciju svima kojima bi inače isticala od 15. marta do 15. juna. U ovom slučaju, garancija traje do 15. juna. Takođe, naglasili su i da postoji usluga "Od vrata do vrata" koja znači da bi, u slučaju da vam je telefon pod garancijom, kurir došao i beskontaktno ga preuzeo.

Kontaktirali smo još nekoliko proizvođača, pa vam prenosimo odgovore čim ih dobijemo. Za sve nove informacije nastavite da pratite B92.net.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.