Pretrage fotografija u veb verziji Instagrama

Izvor: B92, 22.Jul.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretrage fotografija u veb verziji Instagrama

Društvena veb mreža Instagram uvela je alatku za pretragu fotografija u svojoj veb verziji, što je dosad bilo moguće samo preko mobilne aplikacije Instagrama.

Zahvaljujući novoj funkciji, 70 miliona fotografija koje objavljuju svakog dana članovi te društvene mreže biće lakše dostupne korisnicima interneta, objavio je francuski dnevnik Mond u svom veb izdanju.

Korisnici će od sada moći da obavljaju pretrage fotografija prema "haštagu" (oznaka sa dodatkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "tarabica" koja se dodaje u objavu na društvenim mrežama i tako se ona na neki način kategoriše ili obeležava, pa ostali korisnici društvene mreže, koji prate taj specifičan "haštag" mogu da vide objavu veb korisnika, iako ga ne prate), lokalizaciji ili imenu korisnika.

U rezultatima pretraga, fotografije će biti prikazivane po njihovoj popularnosti, a ne po datumu objavljivanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Instagram je konačno uradio pravu stvar!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2015

Opcija koju dugo imamo na telefonima stigla je i na veb sajt!..Foto: MONDO portal...Društvena mreža Instagram uvela je alatku za pretragu fotografija u svojoj veb verziji, što je dosad bilo moguće samo preko mobilne aplikacije Instagrama...Zahvaljujući novoj funkciji, 70 miliona fotografija koje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.