Premijera: Mortal Kombat XI je brutalna igra u svakom smislu VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Mortal Kombat XI je brutalna igra u svakom smislu VIDEO

Nakon malo "tizovanja" i predstavljanja omota, konačno je došao red da vidimo kakav će gejmplej imati najnovija igra Mortal Kombat serijala.

U velikom stilu, kroz čak trejlera, imamo prilike da vidimo dosta osveženi gejmplej igre Mortal Kombat 11. Tu je par interesantnih novina, ali su prepoznatljive brutalnosti očuvane, pa obožavaoci tog elementa u serijalu sada mogu da odahnu.

U trejleru imamo prilike da vidimo Raidena, Sub-Zero, Barake i Scorpiona sa izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brutalnim fatality potezima, od kojih smo poželeli da odmah uskočimo i da zaigramo po koju partiju.

Developeri su nam omogućili da vidimo više trejlera, od kojih nas jedan upoznaje sa pričom, koja se, kako izgleda, direktno nastavlja tamo gde je stala ona iz Mortal Kombat X, a koja će po svemu sudeći biti dosta mračna.

Što se tiče ostalih novina, igra će ponuditi veliku ponudu predmeta za kastomizaciju boraca, a tu će se naći i neizostavni plesovi, intro potezi i ostalo.

Mortal Kombat 11 izlazi 23. aprila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.