Predstavljanje Windows 10 u Ušću: Isprobajte među prvima novi operativni sistem

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje Windows 10 u Ušću: Isprobajte među prvima novi operativni sistem

Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center vas sa zadovoljstvom pozivaju da budete deo dugo iščekivanog zvaničnog predstavljanja Windows 10 operativnog sistema, koje će se održati sutra (29. jula) na štandu Microsofta u TC "Ušće".

Kao deo aktivnosti upoznavanja sa novim Microsoft operativnim sistemom, koje će se 29. jula održati širom sveta – "Microsoft Srbija" i "Ušće Shopping Center" predstaviće fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 10, kao i sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema.

Pored prilike da među prvima isprobaju Windows 10, posetioci će u okviru chill zone na štandu Microsofta moći da se zabave uz Xbox i druga iznenađenja.

Inovativan na više nivoa, Windows 10 je prvi put u istoriji Windows-a dostupan kao besplatna nadogradnja, pružajući poznata iskustva na sigurniji način i uvek ažurirana.

Nove karakteristike i aplikacije kao što su Cortana, Microsoft Edge i Xbox integracija, čine Windows 10 najboljim i najpersonalizovanijim Windows iskustvom ikada.

Svako ko poseti sdutra predstavljanje svoje iskustvo može podelti kroz #Windows10 iskustvo!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neki Surface tableti dobili update

Izvor: ITsvet.com, 29.Jul.2015, 08:07

Microsoft je izdao novi update za firmware za njihove Surface tablet uređaje koji će unaprediti način na koji uređaji rade sa Windows 10 operativnim sistemom. Ovaj update prvi put je objavljen krajem prošle nedelje i podrazumeva set izmena za Surface Pro 2, Surface Pro 3 i Surface 3. Svaki model...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.