Predsednik Srbije sutra u poseti Saudijskoj Arabiji

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije sutra u poseti Saudijskoj Arabiji

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće od sutra u dvodnevnoj radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), na poziv prestolonaslednika Abu Dabija Muhameda bin Zajeda.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, Nikolić će se tokom posete sastati sa Bin Zajedom, koji je i zamenik komandanta oružanih snaga UAE, i sa šeikom Nahjanom al Nahjanom, ministrom kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i omladine.

Takođe, predsednik Srbije razgovaraće sa, kako je saopšteno, direktorima predstavništva Energoprojekta iz Abu Dabija, Dubaija i Dohe, predviđen je i sastanak sa Jusufom Alijem, vlasnikom kompanije “Lu Lu”.

Nikolić će, na poziv Bin Zajeda, posmatrati trku Formule 1 za veliku nagradu Abu Dabija, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.