Popović: Koštuničin odlazak je očekivan

Izvor: Blic, 14.Okt.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Koštuničin odlazak je očekivan

Osnivač Srpske narodne partije (SNP), dugogodišnji funkcioner DSS-a Nenad Popović izjavio je danas da je izlazak doskorašnjeg lidera DSS Vojislava Koštunice iz stranke za njega očekivan korak.

- Poznajući Koštunicu kao principijelnog čoveka i ozbiljnog političara, za mene je ovaj njegov korak bio očekivan. Sa dolaskom Sande Rasković Ivić i njenih saradnika na celo DSS postalo je jasno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ta stranka praktično odriče izvornih principa koje je utemeljio Koštunica - naveo je Popović u pisanoj izjavi Tanjugu.

Kako je dodao, logicno je da Koštunica u toj situaciji nije pristao da svojim imenom daje kredibilitet tom novom DS S.

- Sada ostaje da vidimo kako će se profilisati novi DSS, kakav će biti njen program, i ko će biti ti novi ljudi koji će ideološki trasirati njen put. Za mene lično je bila velika čast da dugi niz godina budem potpredsednik Vojislavu Koštunici -rekao je Popović.

Popović je nedavno osnovao SNP, a Koštunica, koji se povukao sa mesta lidera stranke posle izbornog neuspeha u martu ove godine, je danas saopštio da napušta DSS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Popović: Koštuničin odlazak očekivan

Izvor: Kurir, 14.Okt.2014

Poznajući Koštunicu kao principijelnog coveka i ozbiljnog političara, za mene je ovaj njegov korak bio očekivan, kaže osnivač SNP..BEOGRAD - Osnivač Srpske narodne partije (SNP), dugogodišnji funkcioner DSS Nenad Popović izjavio je danas da je izlazak doskorašnjeg lidera DSS Vojislava Koštunice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.