Pogledajte prvu reklamu za LG G3

Izvor: B92, 29.Maj.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte prvu reklamu za LG G3

LG je tokom predstavljanja nove generacije premijum telefona G3 akcenat stavio na jednostavnost. Marketinški slogan koji prati ovaj uređaj glasi: „Prosto je novo pametno“, i to je više nego očigledno kada pogledamo uprošćen interfejs kamere i ostale funkcije na modelu LG G3.

Naravno, ovaj slogan neće privući kupce bez adekvatne reklamne kampanje, tako da je kompanija predstavila prvu reklamu za G3 koja pokazuje koliko tačno je novi smartfon pametan.

Video >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sumira sve ono što je sjajno u vezi sa ovim uređajem, ali ostaje da vidimo da li će takvog mišljenja biti i korisnici.

LG G3 poseduje Quad HD ekran dijagonale 5,5 inča sa 538 ppi, četiri puta većom rezolucijom od HD i skoro dva puta većom rezolucijom od Full HD ekrana , kameru od 13 megapiksela a tu su još i Qualcomm Snapdragon 801 (do 2.5GHz Quad-Core) procesor, 3GB DDR3 RAM-a, microSD slot i Android 4.4.2 KitKat spakovan u kućište dimenzija 146.3 x 74.6 x 8.9mm i težine 149 grama.

Saznajte više o specifikacijama modela LG G3

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LG G3 predstavljen

Izvor: HwGurus.com, 29.Maj.2014

Na predstavljanju u Londonu, LG je zvanično otkrio svoju novu uzdanicu - LG G3. Prethodnih nedelja smo imali priliku da vidimo gomilu fotografija i procurelih specifikacija, a sada su tu oficijelne informacije. LG G3 je predstavljen pod sloganom "Simple is the New Smart", a njegova osnovna odlika je...

Nastavak na HwGurus.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.