Počela Konferencija E-trgovina: Pratite je uživo na B92.net

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela Konferencija E-trgovina: Pratite je uživo na B92.net

Šesnaesta međunarodna konferencija o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju E-trgovina 2016 počela je danas na Paliću, a trajaće do 22. aprila.

Reč je o specijalizovanom skupu o e-poslovanju u Srbiji, posvećenom praćenju nastanaka i razvoja domaćeg i regionalnog (Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, BIH, Makedonija ...) e-commerce i e-business tržišta. Pokriva sve oblasti elektronskog poslovanja.

Od 2001.godine se Konferencija E-trgovina kao specijalizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skup iz ove oblasti redovno održava svake godine.

Namenjen je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u oblasti e-trgovine i e-poslovanja , i mogućnostima za njihovu primenu u Srbiji i SEE regionu. Predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka u ovoj oblasti sa ciljem da učesnicima skupa (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja.

U okviru konferencije biće dodeljena priznanja “E-trgovina Award 2016” za najbolja domaća e-business i e-commerce rešenja u protekloj godini.

Konferenciju možete uživo pratiti na sajtu B92.net na ovom linku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.